Catering

Förgyll era möten med catering från Condeco. Förbeställ fika till er arbetsplats så kan ni fokusera på mötet istället för att baka. Ni kan beställa frukost, fika eller lunch, kom bara in till närmaste Condeco och gör en beställning och hämta upp när det passar er. Är det fika till många som ska beställas så är det bra att ringa in beställningen några dagar innan ni behöver fikan.

Fakturakund

Det kan vara bra att bli fakturakund hos oss för att göra era inköp smidigt och sen faktureras i efterhand. För att bli fakturakund så ansöker du genom att fylla i formuläret nedan. Sen så får du en bekräftelse via mail och denna tar du med till den Condeco som du vill handla på. Tänk på att man inte kan bli fakturakund direkt i en av våra coffe shops utan ansökan måste skickas in till vår ekonomiavdelning först.

För att bli fakturakund måste ni göra inköp för minimum 500 kronor per månad. Handlar ni för mindre än så kan ni istället skaffa ett Coffee card som ni laddar med valfri summa. Detta kort är företagets men kan användas av flera personer.

Ska ni arrangera ett större evenemang och behöver kaffe och förtäring? Kontakta då peter@condeco.se

Ansök om att bli fakturakund    Följ oss på Instagram

    [instagram-feed]