Om oss

Vi är en cafékedja som startade år 2003. Vi finns på Fredsgatan och Kungsgatan i Göteborg . På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss.
Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll. Varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter kan man lägga till vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd. Vi har fantastiska goda stenugnsbakade surdegspizza.

Alla våra kaféer har WiFi som du kan surfa fritt på. När vi nu öppnar nya kaféer sätter vi in extra många strömuttag, detta för att du som vill ladda datorn eller telefonen ska kunna sitta så länge du vill hos oss. Vi erbjuder även möjligheten till gruppbokningar eller reservation för större sällskap, kontakta oss gärna, så berättar vi mer.

Vi har ett eget stort bageri som vi är väldigt stolta över. Där bakas alla våra supergoda bröd och bakverk. All mat lagar vi själva, från grunden och kycklingen vi serverar kommer från svenska gårdar. Allt vårt kaffe är ekologiskt och den mjölk vi använder på våra caféer är ekologisk. Vi tycker att det är viktigt att det finns något för alla att välja på. Vi har alternativ för dig som är glutenintolerant, inte tål laktos, mjölk eller ägg, dig som är vegan och vegetarian eller för dig som bara tänker lite extra på vad du äter.

Vår inredning består av en blandning av antika och nya möbler, alla med vårt egna unika Condeco-uttryck. Vi har köpt massor av möbler på auktion, hos antikhandlare och på blocket och många av dem har vi klätt med 60-70 år gamla tvättade och iordninggjorda Kelimmattor. Vi har tillverkat egna glaslampor och kristallkronor på ett glasbruk i Småland. Våra fina tyglampor har vi tillverkat av våra egna kaffesäckar och teglet i de vackra tegelväggarna kommer från en gammal kyrka i Skåne.

Nu befinner vi oss i en expansiv fas där vi är på ständig jakt efter bra lägen och fina lokaler. Vi blir jätteglada för alla tips på var vi kan öppna vårt nästa Condeco.

Condeco är en kontantfri cafékedja. Anledningen till detta är framför allt vår personals säkerhet men det är också ett steg vi tagit för att värna ännu mer om miljön. Vi erbjuder även vårt Coffee Card som betallösning där du får 10% rabatt på mat och dryck, förutom på alkohol.

Följ oss på Instagram

[instagram-feed]