Vad vi erbjuder

För oss på Condeco är det extremt viktigt att du trivs på jobbet. Vi tycker nämligen att gemenskap är en självklar grundingrediens på varje arbetsplats. Men att jobba hos oss innebär även hårt arbete, högt tempo och ett stort engagemang. Detta gäller oavsett om du är medarbetare eller restaurangchef. I gengäld erbjuder vi dig flera möjligheter till
karriär, varierande arbetsuppgifter och nya vänner.
Condeco ger dig en rivstart på ditt arbetsliv och samtidigt värdefull erfarenhet av att samarbeta i lag mot ett gemensamt mål. Men det bjuds även tillfällen att utbildas och utvecklas som person.

Store manager

De flesta store manger på Condeco har tidigare varit barista och Assisterande store manager men vi välkomnar även dig med externa erfarenheter av ledarskap.
För dig som vill ta chansen att bli chef över en coffee shop väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; driften, personal, ekonomi och tusen andra stora och små saker. Att bli Store Manager innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven. Oavsett om du jobbat hos oss tidigare eller om du vill anta en ny utmaning är du välkommen.

Assistant Store manager

Ett bevis på att medarbetarna verkligen trivs är att många väljer att stanna kvar. Och när du trivs på jobbet finns alla möjligheter att få arbetsuppgifter med större ansvar. Har du erfarenhet av serviceyrket från en annan eller liknande bransch är kanske det här något för dig. Som arbetsledare ser du till att allt fungera perfekt under ditt skift. Du fördelar arbetsuppgifterna, utbildar och inspirerar nya medarbetare, och ser framförallt till att alla trivs. Den utbildning som krävs för att bli arbetsledare får du av oss. Vi är alltid intresserande av duktiga arbetsledare.

Skiftledare

Som Skiftledare arbetar du som Barista i grund och botten men med ett större ansvar för din coffee shop. Under dina arbetspass har du en arbetsledande roll i form av att delegera ansvar och arbetsuppgifter till ditt team. Du har ansvar för att nå försäljningsmål, inspirera och utbilda dina kollegor samt för att rutiner kring kvalitet följs. Du har även ett visst ansvar för bemanning, varubeställningar och resultatuppföljning. Rollen som Skiftledare är förberedande för att så småningom kunna ta rollen som Assistant Store manager eller Store manager.

Barista

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som barista på Condeco är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med ständig rotation på arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, bakom espressomaskinen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du skall ha fyllt 16 år, ha servicekänsla och tycka om att ha kul

Utvecklingsmöjligheter

På Condeco är vi stolta över att kunna erbjuda ett gediget utbildnings- och utvecklingsprogram – Condeco Academy.
Till alla våra driftrelaterade yrkesroller finns utbildningar för att skapa rätt introduktion, kunskaper och förutsättningar för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Alla som börjar jobba på Condeco får genomgå vår interna baristautbildning för att bli diplomerad Barista. Det är grunden till all kunskap på Condeco. Vill man djupdyka i kaffets konst eller utveckla sina ledaregenskaper har vi flera vidareutbildningar inom just kaffe och ledarskap.

Barista

Denna utbildning genomgår alla som ska jobba på Condeco. Här slipas dina kunskaper kring kaffet, dess historia, knep, effektivitet bakom bar och hygien. Du kommer att få praktisera under handledning av baristautbildaren. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov och du kommer att tilldelas ett diplom som intygar att du är certifierad Barista på Condeco.

Seniorbarista

Här får du lära dig mer om kaffets historia, kaffets framställning, ökad kunskap om espressomaskin och kvarn, effektivitet bakom bar och hygien. För att bli Seniorbarista ska du ha arbetat i minst 3 månader.

Coffee master

Två gång per år kan du söka till Masterbarista. Varje år antas cirka 6 personer till utbildningen. För att söka måste du vara utbildad Seniorbarista och ha varit anställd i minst 6 månader. Våra Masterbaristor representerar företaget både internt och externt och du känner igen en Masterbarista på deras svarta rock.

Följ oss på Instagram

[instagram-feed]