På menyn

Hos oss på Condeco brinner vi för vårt kaffe. Men vi har så mycket mer att erbjuda som betyder mycket för oss- vi har goda bakverk, mackor, kalla och varma drycker och ett utbud av varm mat. Alla våra produkter håller en hög kvalitet och är skapat med kärlek.

Vi har ett eget bageri på Condeco och det gör att vi vet exakt vad alla våra bakverk och bröd innehåller och vad vi serverar er gäster. Likväl som kvalitet och ursprung på maten så använder vi endast de bästa bönorna för att det kaffe vi serverar ska hålla högsta kvalitet. Lika viktigt som att råvarorna håller högsta kvalitet är att personalen på Condeco är de bästa. All vår personal har gått en gedigen barista utbildning

Maten

Vi lagar all vår mat själva, från grunden. Maten tillagas på fina råvaror och med stor omsorg. Vi vill att du ska känna det när du äter hos oss. Vi serverar varm mat alla dagar från klockan 11 till stängning.
Vi varierar vår meny och hittar på nya rätter titt som tätt.. Ladda ner vår meny här för Condeco Kungsgatan & Condeco Fredsgatan

Varma drycker

Vårt hjärta slår för gott kaffe. Vi har många spännande Espressodrinkar, allt från Latte till Cortado eller den speciella kaffedrink du önskar dig. Men vi har så mycket annat än kaffe! Vår underbara varma choklad eller våra ekologiska teer eller varför inte vår helt egna Chailatte. Så du behöver inte älska endast kaffe för att komma till oss. Ladda ner vår meny här för Varma drycker

Kalla drycker

Vi har ett stort sortiment av kalla drycker! Vad sägs om supernyttig smoothie . Är du sugen på något kallt men ändå kaffe så har vi självklart massor av goda, kalla kaffedrinkar. En populär kaffedrink är Frappo som finns i ett mängd olika smaker. Ladda ner vår meny här för Kalla drycker Vi har ej alkohol på Condeco Kungsgatan.

Bakverk

Alla våra bakverk och bröd kommer från vårt egna bageri, Condeco Bakery, som ligger i Göteborg. I bageriet står kvalitet i fokus och vi gör alla bakverk för hand. Till exempel vår kanelbulle som rullas för hand. Eftersom vi bakar allt själva så kan vi påverka alla våra produkter och det är vi väldigt stolta över.

Vårt bageri

Vi har ett stort bageri i Göteborg som vi är väldigt stolta över. Där bakar vi alla våra bröd och bakverk, sju dagar i veckan. Vi bakar alltid från grunden och med fina råvaror. Vi bakar på surdeg, så som man bakade förr. På lunchen bjuder vi alltid på stenugnsbakat bröd. Bland våra bakverk hittar du nya och gamla favoriter som citronmarängpaj, tre sorters småkakor, smulpajer, tryfflar och chokladbrownie. Vi har ett hemligt muffinsrecept som vi bakar muffins i alla tänkbara storlekar och smaker på. Våra bagare hittar dessutom på nya spännande bakverk.

Följ oss på Instagram

[instagram-feed]